ESETTANULMÁNYOK

Esettanulmány

Oltási technikák elsajátítása VR környezetben

A hagyományos eszközhasználat és szimulációs gyakorlatok költségesek és korlátozottak lehetnek. A tűzvédelmi oktatás az egyik kulcsfontosságú terület, ahol a gyakorlati tapasztalatok nélkülözhetetlenek, de hogyan érhetnénk el mindezt egy költséghatékony és eredményes módon?

Tovább olvasom »
Projektbemutató

Bean Stalker

A Bean Stalker a VR Storm Studio saját megálmodott játéka, melyet 2022-ben alkottunk meg. Az egész négy fejlesztővel kezdődött, akikkel otthonról dolgoztunk, csak saját szoftverünkkel és ötleteikkel az álmunkat követve, hogy egy ilyen kaliberű játék megalkothassunk.

Tovább olvasom »
Esettanulmány

Virtuális Pénztáros Élmény

Fedezd fel a Lidl kitelepüléseken egyedi élménnyel gazdagított interaktív játékunkat! Átélheted, milyen pénztárosként dolgozni egy izgalmas Oculus Quest 2 virtuális környezetben. Az egyszerű használat és a kábelek nélküli dizájn segít a valósághű élményben. A távoli frissítés lehetősége pedig mindig az új tartalmak és funkciók gyors elérését biztosítja.

Tovább olvasom »
Sajtómegjelenés

Szoftver.hu interjú

Cikket írt rólunk a Szoftver.hu Takács Péter, a VR Storm Studio CEO-ja nyilatkozott az online lap megkeresésére. A cikkben részletesen kifejtésre kerülnek az alábbiak: Takács

Tovább olvasom »
Esettanulmány

Élő Történelem: Az Egri Vár Ostroma VR 3D-ben

Fedezze fel az Egri vár történelmét a VR Storm Studio lenyűgöző új megközelítésével! Valósághű élményekkel repítjük vissza Önt az Egri vár ostromának időszakába. Kutatómunkánk révén hiteles és részletgazdag élményeket kínálunk a múltból.

Tovább olvasom »
Szegedi uszoda VR bemutató
Esettanulmány

Szegedi uszoda bemutató

Szegedi uszoda bemutató Megrendelő Szeged 300 Szegedi önkormányzat Feladat Rövid VR élmény alkotása, amivel játékos formában bemutatható a még építés alatt álló uszoda.  Megoldásunk Egy

Tovább olvasom »

Ügyfeleink

Akikre büszkék vagyunk, hogy velük dolgozhattunk