VR ÉLMÉNY BEMUTATÓ TOBORZÓ RENDEZVÉNY KAMION KITELEPÜLÉS

RENDEZVÉNYKAMIONOS MOBIL SZÍNPAD MÁRKAPROMÓCIÓRA

Rendezvénykamion

Ha egy különleges rendezvényt szervezne vállalata számára, vegye igénybe egyedi kamionos megoldásunkat. Fő egyedisége abban rejlik, hogy a rendezvényt tudjuk vinni az emberekhez, a marketing tevékenységének ideális célcsoportjához. 20-30 perc alatt installáljuk a kamionban található rendezvénytermet, de egyedi színpadot is tudunk építeni kiegészítésként, vagy szabad területet körbe keríteni, berendezni.  A kamionjainkat az Önök igényére teljesen egyedileg rászabjuk, dekorációkat, berendezéseket biztosítjuk. A rendezvénykamionok fűthetőek, hűthetőek akár generátorról is és konyha is biztosítja a mini cateringet teljes felszereléssel.

MIHEZ AJÁNLJUK?

Vállalati és márkaeseményekhez, családi napokhoz akár koncerttel, VR játékokkal egybekötve. 

Sporteseményekhez, show room-ként szolgál sportszermárkáknak, ahol sportszer tesztelések, értékesítés is folyhat. Itt akár izgalmas egyedi megoldásokkal, VR sportbiciklivel, VR sporteszközökkel is tesztelhetik az esemény látogatói teljesítőképességüket.

Utazó, akár naponta változó helyszínen tartandó előadások, konferenciák megtartásához, mivel előadóteremként, prezentációs eszközökkel, virtuális valóság szemüvegekkel, székekkel felszerelve 40 fő befogadására alkalmas.

Ott, ahol fontos a szórakoztatás. Virtuális valóság játéktermet tudunk kialakítani, ahol akár az általunk fejlesztetett egyedi márkázott játékokkal szórakoztathatja a kicsiket és nagyokat egyaránt, de kiváló edukációs célú oktató, képző VR / AR megoldásokat is alkalmazunk. 

Egyedi, Brandingelt de akár Store játékokat is tudunk biztosítani, melyhez game mestereink adják a szórakoztatás esszenciáját. Egészségkamionnak, ahol gyógyszeripari márkák képviselhetik termékeiket virtuális valóság oktató anyagok fejlesztésének segítségével, de szűrőkamionnak is kiválóan alkalmas, egészségügyi állapotfelmérésekhez. 

Csapatépítő tréningek izgalmas helyszíne, ahol az oktatáson kívül játékos formában kovácsoljuk össze munkatársait a vállalati kultúra erősítése érdekében. A virtuális valóság játékok itt is nagy szerepet kapnak. 

Politikai kampányokhoz, ahol az általunk fejlesztett mobiltelefonos papír VR szemüvegekkel bemutathatja városa fejlődését, beruházásait és céljait a lakosság számára 3D, 360 fokos videók segítségével.

Partnerünk

Truck Roadshow Rendezvénykamion logo

RENDEZVÉNYKAMIONOS MOBIL SZÍNPAD MÁRKAPROMÓCIÓRA

Ügyfeleink

Akikre büszkék vagyunk, hogy velük dolgozhattunk

A fantasztikus ügyfeleink véleménye rólunk

Nem hisz másoknak? Kérjen személyes találkozót még ma!