Mobilalkalmazás fejlesztés mobil appok akár FB messengerre

Mobil
IOS
és
ANDROId

Mobil applikáció fejlesztésben is több éves tapasztalattal rendelkezünk. Kreatív és UX csapatunkkal a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek üzleti céljaik megvalósítására. Munkatársaink számára a fejlesztés mind Android mind iOs operációs rendszer alapú készülékekre nem csak elhivatottság, hanem kihívás is egyben. 

Nem baj, ha nincs egy kiforrott ötlet, mi kitaláljuk, és kidolgozzuk a koncepciót.

Gamifikáció

Játékos szoftverek minden célra! Konvertálja vásárlói hűségét bónusz-pontokká, ösztönözze a kommunikációt és az interakciót jutalmakkal. Esetleg tanítsa be munkatársait egy játékos rendszerben, majd jutalmazza a szorgalmas munkát és kitartást, vagy cserélje az egyszerű hónap dolgozója táblát egy teljesítményi ranglistára ugyanebben a játékos rendszerben.  

Egyedi mobil app fejlesztés.

Mobil applikáció fejlesztés Android és iOS eszközökre. Tudásunkkal segíteni szeretnénk a cégeknek olyan mobil alkalmazásokat fejleszteni, amelyekkel el tudják érni az üzleti céljaikat. Nem baj, ha csak egy ötletet kell kidolgoznunk kreatív és UX csapatunkkal a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek legyen szó bármilyen mobilapplikációról és annak fejlesztéséről.

Ne mobil applikáció fejlesztőt keress,

hanem egy olyan digitális partnert, aki segít az innovációdat valóra váltani! Ha nem akarod a briefet sem kell megírnod. Elég, ha nekünk elmeséled az ötletedet, amit szeretnél megvalósítani, a kollégáink ez alapján fogják a számodra legmegfelelőbb mobil applikáció fejlesztési tervét prezentálni. Mi ehhez értünk a legjobban! Ötlettől a megvalósításig elkészíteni álmaid digitális termékét!

VR Storm csapata

A csapatunk

A szolgáltatásaink és a csapatunk is úgy van felépítve, hogy a vízióból tervet, a tervből folyamatokat, a folyamatokból pedig fejlesztést és kész terméket készítünk. Így egy tudományos alapokon megvalósuló digitális mérnöki munkát adunk a teljes applikáció fejlesztés ideje alatt.

Ügyfeleink

Akikre büszkék vagyunk, hogy velük dolgozhattunk

A fantasztikus ügyfeleink véleménye rólunk

Nem hisz másoknak? Kérjen személyes találkozót még ma!