EGYEDI VR FEJLESZTÉS
VIRTUÁLIS VALÓSÁG ALKALMAZÁSOK
LIMITÁCIÓK NÉLKÜL

Mi az a VR?

A VR, azaz virtuális valóság (Virtual Reality) egy olyan szimulált világ, ahol a felhasználó érzékeit igyekszünk minél inkább átverni. Nincsenek határok, itt bárkik lehetünk, létre tudunk hozni teljesen egyedi és fiktív tereket, de egy már létező teret is le tudunk valósághűen másolni. 

 

A VR és az azt létrehozó headset az utóbbi években kezdett el igazán elterjedni, pedig az eszköz egyálltalán nem a 21. század találmánya. A virtuális valóság ötlete szinte egyidős a számítástechnikával, és elképesztő fejlődés előtt áll még. Fedezzük fel együtt a jövőt!

MELYIK VR HEADSETET VÁLASSZAM?

Az ötlettől a célig ön van a fókuszban

EGYEDI VR FEJLESZTÉS

Csapatunk tagjai összesen több mint 45 év tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, büszkék vagyunk az eddig elért sikereinkre, de nem ülünk karba tett kézzel. 

Követjük a trendeket, nyitottak vagyunk az újra, mindig a legmodernebb eszközökkel dolgozunk. Tele vagyunk ötletekkel, állunk rendelkezésre a legegyszerűbb mobil applikáció fejlesztésétől a legbonyolultabb VR-élmény megvalósításáig.

 

VR ipari felhasználásRA? Igen!

Tanulmányok szerint (LINK) egy biztonságtechnikai gyakorlatot az alkalmazottak kevésbé vesznek komolyan a valós veszély hiánya miatt, mintha ugyan azt egy VR szemüvegben szimulálják.

Úgy tudunk szimulálni veszélyes munkafolyamatokat is, hogy a munkatársak minden kockázat nélkül tanulhatnak, sajátíthatnak el új ismereteket, vagy éppen gyakorolhatnak váratlan szituációkat. A legbonyolultabb feladatot is vállaljuk!

Gamifikáció

Játékos szoftverek minden célra! Konvertálja vásárlói hűségét bónusz-pontokká, ösztönözze a kommunikációt és az interakciót jutalmakkal. Esetleg tanítsa be munkatársait egy játékos rendszerben, majd jutalmazza a szorgalmas munkát és kitartást, vagy cserélje az egyszerű hónap dolgozója táblát egy teljesítményi ranglistára ugyanebben a játékos rendszerben.  

Miért mi?

Személyre szabott VR szoftvereket alkotunk versenyképes áron. Legyen szó egyedi marketing kommunikációs anyagról vagy kiállításra szánt bemutatóról, esetleg edukációt segítő gyakorlóprogramról, de az ipari célokra szánt betanító, oktató vagy biztonságtechnikai szimulációs programoktól sem riadunk vissza, tapasztalt csapatunk mindig megtalálja a megfelelő megoldásokat!

Erősségeink

Ha minket választ a projektre, úgy fogunk rá tekinteni, mintha a sajátunk lenne és a legnagyobb odafigyeléssel menedzseljük az ötlettől a termékig!

Kreatív Tervezés

Nem baj, ha nincs egy kiforrott ötlet, mi kitaláljuk, és kidolgozzuk a teljes koncepciót a megrendelővel szorosan együttműködve.

 

Projekt menedzsment

Scrum project menedzsment keretrendszer egy kifejezetten stúdiok számára módosított verziót használva, heti sprintekre osztjuk a projectet.

Fejlesztés

Fejlesztőink a Unity és a C# legmélyebb funkcióit is ismerik. Így a program nem csak látványos, hanem erőforrás kímélő és technikailag is magas színvonalú lesz.

UX

A felhasználói élményt folyamatosan monitorozzuk és igyekszünk a lehető legtökéletesebbre csiszolni.

Amennyiben csak egy arculati tervre van szüksége, grafikus csapatunk akkor is az Ön segítségére lehet.

 

A MUNKAVÁLLALÓK BIZTONSÁGA JAVÍTHATÓ A VIRTUÁLIS VALÓSÁG (VR) HASZNÁLATÁVAL

"...A VR csoport hosszútávú tudásmegtartása jobb volt, és magasabb szintű elkötelezettséget jelentettek a munkahelyi biztonsághoz és egészséghez való hozzáállásban valamint nagyobb hajlandóságot a jövőbeni képzésre..."
Tanulmány

3D Modellezés

„Én azért felelek, hogy a projekt 3D arculata a lehető legtökéletesebb legyen. Minden munka más-más célból készül. Van hogy a vizuális  megjelenítés fontosabb, ilyenkor realisztikusan igyekszünk mindent megjeleníteni, de van, hogy a háttérbe szorul, az erőforrások kihasználásának csökkentése céljából. Ilyenkor előszeretettel használjuk a low-poly (alacsony poligonszámú) technikát, de igyekszünk továbbra is kreatívak maradni.”

Görbe Róbert – Master 3D Graphic Artist

Previous slide
Next slide

concept art Tervezés

Minden projekt indulásánál él egy kép az ügyfél és a csapatunk képzeletében a projektről.

Azért, hogy ez a lehető legjobban fedje egymást, a valós a 3D modellezés és fejlesztés megkezdése előtt egy úgy nevezett „concept art” segítségével igyekszünk bemutatni, hogy az Ön ötleteit mi hogyan szeretnénk megvalósítani.

Sound design

A hangok pont annyira részét képezik az élménynek akár csak a vizuális elemek, ezért ezen a téren is igyekszünk minden igénynek eleget tenni. 

A világ egyik legnagyobb online hangadatbázisából válogatjuk ki a megfelelő sound effekteket a projektbe, de rendelkezünk saját stúdióval, így akár egyedi hangok és narráció rögzítésére is van lehetőség.

Igény esetén egyedi zenéket is tudunk a projekthez szerezni.

A megfelelő, magával ragadó zene segít a felhasználónak jobban azonosulni az általunk alkotott virtuális valóság világgal.

Ügyfeleink

Akikre büszkék vagyunk, hogy velük dolgozhattunk

A fantasztikus ügyfeleink véleménye rólunk

Nem hisz másoknak? Kérjen személyes találkozót még ma!