Papír VR szemüveg
egy értékes reklámhordozó

MIÉRT JÓ A PAPÍR VR?

A drága VR szemüvegek helyett a felhasználó itt a saját telefonját használja, amelyet egy, a helyszínen megvásárolható papír szemüvegtokba helyez, és már indulhat is a túra!

A költséghatékony turisztikai élmény növelésében nincs párja az általunk kínált, a látogatás élményét a virtuális térben is élvezhetővé tévő megoldásnak. 

Példánk alkalmazásra: mutassa be tárlatait egyedi módon, papíralapú VR szemüveggel. Varázsolja be látogatóit egy felejthetetlen virtuális környezetbe, amely lehet egy festmény, videó vagy akár egy 3D-s animációs film is. Mutassa meg közönségének a tárlatot úgy, ahogy még senki sem látta. 

Példánk alkalmazásra: tegye érdekesebbé a túrákat ezzel a költséghatékony, mégis különleges technikai megoldással. A papíralapú VR szemüvegekkel betekintést nyújthat olyan helyekre is, amelyeket a turista egyébként soha nem láthatna. Megvalósítunk hihetetlen idő-utazást, de már nem létező, történelmi jelentőségű épületeket is újjá tudunk építeni a turista szeme láttára.

Példánk alkalmazásra: mutassa be az eladásra kínált ingatlanokat egy 3D-s fénykép segítségével gyorsan és kényelmesen, a saját irodájából. Vezesse körbe a helyszínen potenciális vevőit, és a vásárlást vagy komoly befektetést NE BÍZZA A KÉPZELETRE, hanem INDÍTSA BE A FANTÁZIÁT!

Példánk alkalmazásra: unja már a tollakat, füzeteket, szatyrokat és az egyéb hagyományos marketing ajándékokat? Váltson velünk minél hamarabb! Kínáljon egyedileg logózott papíralapú VR szemüveget, ezzel biztosan megjegyzik Önt meglévő és leendő ügyfelei, vásárlói. Sőt, velünk bemutathatja vállalkozását virtuális videók segítségével!

Példánk alkalmazásra: amennyiben egy fontos találkozó, megbeszélés előtt szeretné felkelteni az érdeklődést, akkor velünk weboldalba integráltan, VR szemüvegre előkészítve bemutathatja a kívánt területet.

Példánk alkalmazásra: tegye izgalmassá előadását egy különleges 3D-s videó segítségével. Nyűgözze le a hallgatóságát az általunk alkotott egyedi virtuális valóság élménnyel! Papíralapú VR, ahogy közönsége még sosem látta!

MILYEN TARTALOMMAL ÉRDEMES RENDELNI?

3D 360 Videó

Speciális kameránk segítségével valós 3D 360° tartalmat tudunk önnek gyártani. A megoldás lehet fotó vagy videó, ahogy Ön igényli.

MOBIL VR JÁTÉK

Egy mobilra optimalizált VR élmény szoftvert készítünk. A kontroller hiányában itt az irányítást automatizáljuk, az interakció pedig egy célkereszttel lehetséges.

Ügyfeleink

Akikre büszkék vagyunk, hogy velük dolgozhattunk

A fantasztikus ügyfeleink véleménye rólunk

Nem hisz másoknak? Kérjen személyes találkozót még ma!