Bean Stalker

Rövid összefoglaló

A Bean Stalker a VR Storm Studio saját megálmodott játéka, melyet 2022-ben alkottunk meg. Cégünk 2019 óta a játék- és szoftverfejlesztésre összpontosított azonban célunk, hogy mindig valami új és innovatív dolgot hozzunk létre a VR világában. Végül ez a szenvedély vezetett saját VR játékunk kigondolásához. Az egész négy fejlesztő között kezdődött, akikkel otthonról dolgoztunk, csak saját szoftverünkkel és ötleteikkel az álmunkat követve, egy ilyen kaliberű játék megalkotását.

A JÁTÉKRÓL BŐVEBBEN

Egy olyan játék létrehozására törekedtünk, amely kortól és nemtől független mindenki számára szórakoztató legyen. Játékunk lehetővé teszi, hogy egyedül vagy barátaiddal együttműködve felfedezd ezt a lenyűgöző virtuális világot. A Single/Multiplayer mód nyújtotta lehetőségekben élhetjük át a lenyűgöző VR kalandokat.

Ami a pályákat illeti procedurálisan generáltak, azaz véletlenszerű sohasem ismétlődő környezetet hozunk létre a játékosok számára. Ezáltal a játékosok minden alkalommal új kihívásokkal találkozhatnak, és folyamatosan új és friss élményeket élhetnek át a játék során. Emellett a procedurális generálás lehetővé teszi a pályák dinamikus alkalmazkodását a játékosok döntéseihez és viselkedéséhez, ami további változatosságot eredményez a játékban.

A játékban található “Main Questline”, azaz egy fő sztorivonal vagy fő küldetéssorozat. Általában egy hosszabb és összetettebb küldetéssorozat, amely a játék fő céljait és történetét foglalja magába. Az izgalom és változatosság kedvéért lehetőségünk van “Daily Quests”-re is, ezek a napi küldetések, amelyeket a játékosok naponta teljesíthetnek a játékban. Lehetnek kisebb, egyszerűbb feladatok vagy küldetések, amelyek gyakran különböző jutalmakat vagy pontokat biztosítanak a játékosoknak.

A JÁTÉK CÉLJA

Különböző biomokban kalandozhatunk, ahol változatos természeti környezetek és élővilág vár ránk. Minden biomban egy-egy erős főellenség őrködik, akiket legyőzve egy fa tetején találhatók meg a kincsek és jutalmak. A játék során szárazföldi és repülő ellenségekkel is találkozhatunk, amikkel izgalmas és kihívást jelentő csatákban mérhetjük össze erőnket.

ÖSSZEGZÉS

Különféle nehézségű logikai fejtörőkkel gazdagítottuk játékunkat, amelyek megoldása ügyességet és gondolkodást egyaránt igényel. A logikai feladványokon való sikeres teljesítés nagy örömöt okozhat, és előreviszi a történetet.

Ha családosan szeretnénk játszani, akkor a lehetőségünk van co-op módot választani, ahol a családdal együtt közösen élvezhetjük a játék izgalmas és szórakoztató világát, és együtt mérhetjük össze tudásunkat az ellenfelekkel szemben.

Fejlesztési idő: 2 ÉV