KOMPAKT VR MEGOLDÁSOK VERSENYKÉPES ÁRON

Teljes mértékig a megrendelő márkájára szabott megoldások és játék elemek!

Brandingelhető projektek

Munkánk során létrehoztunk olyan keretrendszereket, aminek a segítségével gyorsan az ügyfél arculatára és igényeire tudjuk szabni a szoftvereinket.

Számos előre elkészített projekttel rendelkezünk, hogy gyorsan és könnyedén tudjon egyedi megjelenést kölcsönözni egy-egy eseményhez. Nem csak a logót tesszük be, hanem igyekszünk a cégéből a lehető legtöbbet megjeleníteni a virtuális térben. 

Kitelepülés

Eszközkészletünk mindig készen áll a bevetésre! Bármilyen tematikus rendezvényre szállítjuk az egyedi, páratlan VR élményt. Akár rendelhet tőlünk egyedi VR szoftvert a kitelepülése mellé, így vállalkozása arculata és logója is megjelenik a virtuális térben.

Ezen felül lehetősége van az offline tér (Molinók, sátor, vagy akár kamion) személyre szabására is.
A lehetséges extra szolgáltatásokról érdeklődjön személyesen.

Miért mi?

Személyre szabott VR élményt alkotunk versenyképes áron. Legyen szó egyedi marketing kommunikációs anyagról vagy kiállításra szánt bemutatóról, esetleg edukációt segítő gyakorlóprogramról, tapasztalt csapatunk mindig megtalálja a megfelelő megoldást!

A 6 legtutibb alkalmazási terület ahol megtérülő befektetésről beszélhetünk...

…ha szeretné lenyűgözni az embereket

Céges buli, céges rendezvény, csapatépítő

Növelje munkavállalói elkötelezettségét egy máshol elérhetetlen csapatépítő élménnyel!

Konferenciák, expók, kiállítások

Mutassa meg egyediségét és kreativitását miközben márkáját építi!

VIP ügyféltalálkozó

Közeleg a szerződések megújítása? Ismét értékesítene a legnagyobb ügyfeleinek? Nyűgözze le őket, amíg a rivális csak hírleveleket küld…

Közösségépítés

Össze akar hozni egy csapatot? Mindennél fontosabb a közössége kohéziós ereje? Jó helyen jár!

Termékbemutató

Egy több milliós üzlet nem bukhat el. Egyszerűen nem és kész. Miért bízná a véletlenre, amikor virtuális sétát is tehet ügyfelével akár egy ingatlanban, vagy gyárterületen?

Networking események

Be akar gyűjteni minden érdeklődőt? Ön szerint egy névjegy, vagy rollup elég lesz? Mekkora egy átlag üzlete? Eltörpül a bérlés összege mellett. Szerintem már sejti, mire akarunk kilyukadni..

Mi vár azokra, akik igénybe vesznek? Milyen csodák történnek velük?

Már tényleg csak egy karnyújtásnyira…

Büszke alkalmazottak

Nyűgözze le munkatársait egy olyan élménnyel, aminek köszönhetően magukat kihúzva sétálnak be legközelebb a bejáraton. Nem csak kiváló csapatépítés, de egy olyan megmozdulás, amivel leteszi a névjegyét az asztalra…

Reflektorfény

Egy jól sikerült expó nem abból áll, hány lézengő megy el a standja mellett, hanem hány embert tud relevánsan megszólítani. Adjon, hogy kapjon! Ha ilyen élményt ad, egy biztos vásárlót már írhat is fel magának!

"Rólad szólnak a hírek!”

Látott már rendezvény utáni fényképgalériát a neten? A csak tollakat ajándékozó egyhangú, vagy az innovatív kiállítókkal van teli a rendezvény galéria? Na ugye…

Mi az a VR?

A VR, azaz virtuális valóság (Virtual Reality) egy olyan szimulált világ, ahol a felhasználó érzékeit igyekszünk minél inkább átverni. Nincsenek határok, itt bárkik lehetünk, létre tudunk hozni teljesen egyedi és fiktív tereket, de egy már létező teret is le tudunk valósághűen másolni. 

 

A VR és az azt létrehozó headset az utóbbi években kezdett el igazán elterjedni, pedig az eszköz egyálltalán nem a 21. század találmánya. A virtuális valóság ötlete szinte egyidős a számítástechnikával, és elképesztő fejlődés előtt áll még. Fedezzük fel együtt a jövőt!

MELYIK VR HEADSETET VÁLASSZAM?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Nagy felbontású (szemenként: 1440 x 1600), vezeték nélküli VR headsetekkel dolgozunk. A headset kényelmes, arc hűtéssel ellátott.

A játékos rögtön belecsöppen a virtuális játéktérbe, amiben tud mozogni, forogni és a környezettel a két szintén vezeték nélküli kontrollerrel interaktálni.

A helyszínre a vezeték nélküli VR headseteken kívül, igény szerint egyedileg brandingelt sátorral, TV-vel és monitorokkal érkezünk. A minimum 2 fős kisegítő személyzet segít a rendezvény zavartalan lebonyolításában.

Van lehetőség a TV-n vagy a monitorokon a VR térben történő események élőben történő követésére, vagy egy előre felvett promóciós film vetítésére.

 

A helyigény a játék típusától függ.

  • Arcade típusú játékok (például célbalövés), játékosonként 2×2 méter a minimum szükséges játéktér.
  • Ügyességi játékok, melyeknél fontos a környezeti interakció 3×3 méter játékosonként.
  • Célbadobó ügyességi játék esetén 3×3 méter, minimum 2,5 méteres belmagasság.

A virtuális valóság és az azt létrehozó headset az utóbbi években kezdtek igazán elterjedni, pedig a VR egyáltalán nem a 21. század találmánya. A Virtuális Valóság ötlete szinte egyidős a számítástechnikával, és elképesztő jövő állhat még előtte.

  • Tartson velünk és legyen részese ennek a fantasztikus jövőnek!

A válaszunk röviden

  • NAGYON

A válaszunk hosszabban

  • A fiatalok számára épp úgy izgalmasan új terület, mint az idősek számára. Kitelepüléseink során mi is meglepődtünk, hogy mennyire nem csak a fiatalok játéka ez.

Egy egyedileg brandingelt játék átlagos játékideje marketing célokra 2perc/játékos.

Ugyanez belső kommunikációra lehet akár 5-10 perc/játékos.

A játék módosításával több féle igényt ki tudunk szolgálni. Legyen az egy kitelepülés vagy akár céges rendezvény.

Ügyfeleink

Akikre büszkék vagyunk, hogy velük dolgozhattunk

A fantasztikus ügyfeleink véleménye rólunk

Nem hisz másoknak? Kérjen személyes találkozót még ma!