3D 360° VR videó
A videózás új formája

3D és 360? IGEN!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Egy speciális kamerával rögzítünk minden anyagot. A kamera 4 irányba, oldalanként egy pár kamerával – összesen 8 darab nagy látószögű lencse – rögzít, így minden felvétel 360- fokban és 3D-ben készül el. Minden részletre kiterjedő professzionális utómunkálatok után a felvett anyagokat a saját webes rendszerünkbe betöltjük, ahonnan elérhetővé tesszük az Ön által megjelölt személy számára. 

A papíralapú VR szemüveg szinte minden kategóriájú okostelefonnal működik. Csak annyi a követelmény, hogy rendelkeznie kell giroszkóppal és iránytűvel.

A papírszemüveg oldalán található QR-kód beolvasása után a VR túra automatikusan elindul.
A papírszemüvegbe behelyezett telefon a képernyőjét két részre választja. A jobb oldali szemre a jobb lencsén keresztül küld egy képet, míg a bal oldali szemre egy kicsit távolabbról „rögzített” képet küld. Így az agyat átverve megalkotunk egy tökéletesen 3D-s képet. A telefon giroszkópja a forgatást érzékeli, így a legkisebb, legérzékenyebb mozgást is rögtön leköveti a felvétel.

Teljes mértékig a megrendelő márkájára, IgÉNYEirE SZABHATÓ!

Milyen megoldásokat, lehetőségeket kínálunk?

360 fokos 4ks- 3D videók rögzítése
360 fokos 4ks- 2D/3D képek rögzítése
360 fokos 8ks- 3D animációk készítése
360 fokos 4ks- 3D hibrid (videó animáció) készítése

Hogyan tesszük egyedivé?

A felvételt az Ön vállalkozása lógójával látjuk el.
A papíralapú VR szemüveg is egyedileg arculatra szabható, akár reklámüzeneteket is megjeleníthetünk rajta.
Maga az esemény – a túra – felülete is az Ön vállalati arculatára szabható.
Megjegyzés: ez csak néhány példa, szeretjük a kihívásokat, egyedi megoldásokat is kidolgozunk!

Mennyi idő alatt készítjük el?

Mindössze egy adott kiszállással, egy nap alatt 3-6 helyszínt tudunk rögzíteni
Az utómunkálatokat 2-3 munkanap alatt megoldjuk.
A webes integráció kivitelezése is csak 2-3 munkanap.
Összegzés: egy hét alatt elkészítünk egy modern, minőségi anyagot, amelyet bármikor, bárhol használhat egyedi referenciaként!

Egyedi helyszín – saját tartalom

A költséghatékony turisztikai élmény növelésében nincs párja az általunk kínált megoldásnak, amely a látogatás élményét a virtuális térben is felejthetetlenül élvezhetővé teszi. A drága VR szemüvegek helyett a felhasználó ez esetben a saját telefonját használja, majd az adott helyszínen megvásárolható papírtokba helyezi. A bevétel a jegyek mellett extra szolgáltatásként árusított papírtokok értékesítéséből származik, melyekkel a felhasználó a helyszínt új szemszögből fedezheti fel, ismerheti meg. A megtekinthető tartalmat egy QR kóddal generált URL-re irányítva kapja meg a felhasználó, így applikáció fejlesztésbe sem kell befektetni.

Turisztikai együttműködés

Ez egy helyszínek közötti, jól felépített stratégiai együttműködésen alapuló megoldás, melyet turisztikai szövetségek, önkormányzatok, borvidékek, fesztiválok számára ajánlunk. Itt a papír szemüvegtok szolgálhat akár belépőként, vagy a karszalaghoz adott ajándékként, így a felhasználó nem csak az adott helyszínen átélhető élményekkel, hanem egy életre szóló emlékkel is gazdagodhat. Ennél a megoldásnál már javaslunk egy geolokáció-alapú azonosítással rendelkező applikáció fejlesztését, hiszen itt a különböző helyszíneken eltérő tartalommal találkozik a látogató. Az applikáció az egyes helyszínek meglátogatása után egy újabb állomásra irányít, így a tartalom felfedezésének öröme a többi desztináció forgalmát is növeli. 

Komplex turisztikai fejlesztés

Önkormányzatok, nemzeti parkok, turisztikai régiók komplex arculati elemei közé beilleszthető ez a VR megoldásunk. Az összes elérhető felületen megjelenített üzenetnél nincs hatékonyabb kommunikációs módszer, így biztosan nem kerüli el a felhasználó figyelmét. A kommunikációs eszközök azonos arculattal jelennek meg a kiadványokon, közterületi táblákon valamint honlapokon és applikációkon keresztül utalnak egymás elérhetőségére és ezzel ösztönzik a használatukat. Így az adott felületen található QR kód már mutatja is a VR szemüveggel használható tartalmat, az információs tábláról elérhető adatok pedig egy egyedi VR tartalmat is kínálnak, amely a tábla környékét mutatja be eddig még soha nem látott módon, a virtuális térben is!

Ügyfeleink

Akikre büszkék vagyunk, hogy velük dolgozhattunk

A fantasztikus ügyfeleink véleménye rólunk

Nem hisz másoknak? Kérjen személyes találkozót még ma!