Virtuális Pénztáros Élmény

Megrendelő

wingsgroup

Feladat

Olyan alkalmakkor, amikor a Lidl különböző kitelepüléseken vesz részt, egy izgalmas mini játék segítségével szeretnék a jövőben közelebb hozni a résztvevők számára, hogy milyen is valójában pénztárosnak lenni. Mi szerettünk volna digitálisan is maximálisan a segítségükre lenni, így megkeresésükkor egyből kirajzolódott elöttünk a projekt.

Megoldásunk

Egy kitelepülés során roppant fontos az egyszerűen hordozható eszközök igénybevétele, ezzel is megkönnyítve azt. Tervezésünk során az Oculus Quest 2-re esett épp ezért a választás, mivel kiemelt fontosságot tulajdonítottunk a kiváló ár-érték arányú eszköznek. Használata egyszerű és hatékony, valamint könnyű és felhasználóbarát, önállóan működik és nincs szükség kábelekre vagy bonyolult beállításokra.

Ezenfelül kiválóan alkalmas projektek távoli frissítésére is. Ez rendkívül hasznos lehet, amikor a projekteket gyorsan és hatékonyan kell frissíteni, például új tartalmak vagy funkciók hozzáadásához. Könnyű használhatóságával és a távoli frissítési lehetőségeivel is kiemelkedik a VR világában.

Ami a fejlesztést illeti, létrehoztunk egy virtuális áruházat ahol kipróbálhatod magad a kassza mögött az Oculus Quest 2 segítségével.

 

Játékmenet

A játék során az áruszalagon különböző termékek jelennek meg vonalkódokkal. Feladat, hogy minél gyorsabban húzzuk le a vonalkódot és rögzítsük a rendszerben mivel csak így szerezhetjük meg a legmagasabb pontszámot és kerülhetünk fel a dobogóra.

De vigyázat, nem minden olyan egyszerű! Néhány termék különleges kihívásokat tartogat. Manuálisan kell bevinni a vonalkódot, ami időt vesz igénybe. Teszteli az ügyességed és gyorsaságod, miközben szórakozva fedezhetjük fel a pénztárosok életét.